Четвърти човек е бил свидетел и евентуален участник в убийството на

...
Четвърти човек е бил свидетел и евентуален участник в убийството на
Коментари Харесай

Майката на убития Митко: Има четвърти свидетел и евентуален участник в убийството

Четвърти човек е бил очевидец и възможен участник в убийството на Димитър Малинов от Цалапица. Това съобщи майката на убития юноша Атанаска Бакалова. Тя се базира на фрагменти от охранителни камери, с които разполага. По думите й на тях се виждали пет силуета, дружно с този на Димитър Малинов. Кадрите са от момента, когато се счита, че е осъществено убийството.
Прочетете още
С плакати „ Справедливост за Митко ”, десетки поданици на Цалапица се събираха тъкмо в 16:00 часа през днешния ден на нов протест, с който да насочат своите претенции по отношение на зверското убитийство на  Димитър Малинов. Близки, родственици и другари на младежа, скандираха на центъра на Цалапица “Днес е Митко, а на следващия ден кой? ”.

“Трудно е, доста е мъчно, ” сподели майката на Малинов.

Всички, които поддържат околните на Митко са безапелационни, че няма да се откажат, до момента в който не стигнат до истината за зверството от юли предходната година. Тяхното искане е доживотни присъди без право на подмяна за всички забъркани в закононарушението.

Въпреки лошите  метеорологични условия протестиращите няма да се откажат от шествията за 24-годишния Малинов.

„ Нека покажем, че той е бил наш другар! Нека не бъдем безучастни! Който желае всички участници в убийството да бъдат наказани, да застане до нас в нашата битка за " Справедливост за Митко ", написа в обществените мрежи майка му Атанаска Бакалова.

Все още се чака екстрадицията на обвинения за зверското ликвидиране Рангел Бизюрев. Районният съд даде последна опция той да бъде обезпечен като очевидец по делото. Ако до няколко дни Бизюрев не бъде върнат в България, то делото против близнаците Борислав и Валентин Динкови, арестувани за укривателство, ще започва без разпита му.

Протестиращите имат опасения, че тъкмо това ще се случи и  ще бъде даден ход на плануваното за 26 февруари съвещание. Атанаска Бакалова показа пред медиите, че преди дни единият от близнаците се обадил по телефона на собствен другар и му споделил, че на 26 февруари излиза на независимост.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР